top of page

Martā norisināsies Biedrības "Futbola Komanda "Lielupe"" vēlēšanās



Martā notiks Biedru sapulce, kurā notiks komandas valdes vēlēšanās. Visiem, kas grib izvirzīt savu kandidatūru, ir jāatsūta pieteikumu dalībai vēlēšanās uz komandas e-pastu - fklielupe@gmail.com. Savā pieteikumā ir jānorāda vārds, uzvārds un pielikumā ir jāpievieno attīstības plāns. Savā attīstības plānā ir jānorāda, ko un kā Jūs varat izdarīt komandas attīstībai.


Atgādinām, ka valdē ir 7 valdes locekļi - Prezidents, Viceprezidents, valdes loceklis (kurš atbild par finansēm), valdes loceklis (kurš atbild par mājas spēļu organizāciju), valdes loceklis (kurš atbild par izbraukuma spēlēm), valdes loceklis (kurš atbild par izbraukumiem), valdes loceklis (kurš atbild par attiecībām starp jaunatnes un pieaugušo komandām) un valdes loceklis (kurš atbild par sabiedriskajām attiecībām, sociālajiem tīkliem un medijiem).


Vēlēšanu kārtība: Vispirms tiks ievēlēti 7 valdes locekļi, vēlāk, tajā pašā dienā notiks valdes sēde, kurā starp 7 valdes locekļi izvēlēsies Prezidentu un Viceprezidentu no sava vidus.


Pieteikumi savas, vai kāda cita kandidatūras izvirzīšanai tiek pieņemti līdz 7.februārim.


bottom of page