top of page

Tika aizvadīts FK Lielupe jaungada pasākums



"FK Lielupe" futbolisti sanāca kopā "Spāres" boulinga centrā, lai aizvadītu Jaungada pasākumu. 2015. gada 19. decembrī bija pēdējais treniņš, kopš kura bija neliels atvaļinājums. Šī bija pirmā reize, kad mūsu spēlētāji sanāca kopā šogad, izņemot mūsu LU Līgas komandas spēlētājus, kuri jau ir aizvadījuši savu pirmo spēli 2016. gadā. Vakara sākumā komandas prezidente Helena Villeruša sveica labākos iepriekšējā gada spēlētājus astoņās nominācijās:


Par 2015. gada labāko vārtu guvēju lielajā futbolā kļuva Habibs Tulajevs, kurš sapelnīja 18 rezultativitātes punktus, turklāt visi 18 bija vārtu guvumi. Otrais rezultatīvākais spēlētājs 2015. gada “FK Lielupes” kreklā ir Iļja Kušņirenko ar 14 rezultativitātes punktiem, no kuriem 11 bija vārtu guvumi, savukārt trešajā vietā palika Pāvels Baikovs ar 11 rezultativitātes punktiem, 7 no kuriem bija vārtu guvumi. Vēl rezultatīvāko spēlētāju pieciniekā iekļuva Marats Abdurašitovs ar 10 punktiem (6+4) un Kārlis Villerušs ar 8 punktiem (4+4).


Par 2015. gada labāko vārtu guvēju telpu futbolā kļuva Kārlis Villerušs ar 20 rezultativitātes punktiem, no kuriem 15 bija vārtu guvumi. Otrajā vietā šajā nominācijā palika Rihards Vilnis ar 14 rezultativitātes punktiem, sadalot vārtu guvumus un rezultatīvās piespēles uz pusēm – pa 7. Kā trešais palika Aleksejs Vasiļjevs ar 8 rezultativitātes punktiem (3+5). Habibs Tulajevs sapelnot 7 rezultativitātes punktus (6+1) palika 4.vietā, savukārt Artis Brasovs ar 6 punktiem (2+4) - 5.vietā.


Kopumā ir jāatzīmē, ka 2015. gadā “FK Lielupe” ir kopumā guvusi 125 vārtus, ieskaitot 2. un 3. Līgu, Latvijas kausa izcīņu, LU Futbola līgu, “Baltic Four Cup” turnīru un draudzības spēles. Salīdzinājumam – 2014. gadā vārtu skaits bija vien 95. Cerēsim, ka 2016. gadā vārtu guvumu skaits vēl pieaugs!


Par 2015. gada visprogresējošāko spēlētāju tika atzīts Māris Pedecs. 2014. gadā šajā nominācijā uzvarēja Mārtiņš Auziņš, kurš šogad turpināja augt un gada beigās radīja diezgan pārliecinošu sniegumu aizsardzībā, kur agrāk viņš nav spēlējis. Tas pats ir arī ar Māri, kurš tiks iespēlēts kā malējais aizsargs 2016. gadā.







Par 2015. gada labāko U-21 spēlētāju tika atzīts Aleksandrs Ivanovs, kurš ir vienīgais kopā ar komandas kapteini Kārli Villerušu, kurš ir paspējis nospēlēt burtiski visās pozīcijās sezonas laikā. Aleksandrs Ivanovs kļuva par vienu no vērtīgākajiem komandas futbolistiem, uz kuriem būs liktas lielas cerības 2016. gada sezonā.







Par 2015. gada vērtīgāko spēlētāju tika atzīts viens no kluba ilgdzīvotājiem, kurš ir kopā ar komandu varbūt ne no paša sākuma, bet ir pietiekami ilgi, lai kļūtu par komandas neatņemamu daļu – Pāvels Baikovs.








Savukārt par 2015. gada LFF Vidzemes reģiona 2.līgas labāko “FK Lielupe” spēlētāju, gan “FK Lielupe” valde, gan Latvijas futbola federācija, ir atzinuši Andreju Gluhovu.


Oficiālās daļas pašās beigās tika paziņoti 2015. gada labāko vārtu guvuma un “seiva” balsošanas rezultāti un parādīti 5 labākie katrā no nominācijām. Par 2015. gada labāko “seiva” autoru tika atzīts Antona Vasiļjeva vārtu glābums LFF Vidzemes reģiona 3.līgas spēlē pret “Riga United FC-2”, savukārt par 2015. gada skaistāko vārtu guvuma autoru tika iebalsots Kārļa Villeruša vārti LU Futbola Līgas spēlē pret “Giants” komandu. Abi Top 5 ir redzami zemāk.


Pēc oficiālās daļas “FK Lielupe” spēlētājiem bija iespēja uzspēlēt boulingu, galda futbolu, gaisa hokeju un vienkārši izbaudīt laiku draudzīgā atmosfērā. Šādi pasākumi noteikti būs jārīko biežāk! Vairāk foto un video no “FK Lielupes” Jaungada pasākuma varat aplūkot mūsu Facebook un Instagram lapās.


bottom of page